Aktiivisen ja alalle merkityksellisen tiedon läpileikkaus on Standardibrunssi-konseptin olennaisin tavoite.

#Standardibrunssi on tapahtumasarja, jossa hypätään brunssin ajaksi liikkuvaan junaan. Junan ohjauskeskus antaa tilanneraportin ja tarjoaa kyytiläisille supernopean laajakaistan sekä mahdollisuuden rakentaa uusia risteysasemia vaihtuvan teeman ympärillä.

Globaalissa maailmassa ajankohtaisen tiedon saaminen on avain onnistuneeseen ennakointiin. Standardibrunsseihin osallistumalla opit miten ja mitä kautta pääset vaikuttamaan alan standardisointiin niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin. Tilaisuus on myös mahdollisuus tunnistaa ja muodostaa hyödyllisiä verkostoja alalla vaikuttavien organisaatioiden ja asiantuntijoiden kanssa.

Standardisoinnin painopiste on siirtynyt ja siirtymässä vahvasti alueille, jossa tekninen ja lainsäädännöllinen kehitys ovat aktiivisessa vaiheessa ja erilaiset sovellukset ottavat mittaa toisistaan. Standardeja myös täydennetään uusilla teknologioilla ja vaatimuksilla. Tässä vaiheessa on tärkeää olla tietoinen miten asiat ovat etenemässä ja vaikuttaa oman toimintansa kanalta olennaisiin asioihin – lainsäädäntöön, standardeihin ja ennen kaikkea omaan toimintansa suuntaamiseen.

Standardit eivät ole innovatiivisuuden este. Standardit ovat työkaluja oman innovatiivisen toiminnan perustaksi varmistamaan omien ratkaisujen yhteensopivuuden sekä toiminnallisen tehokkuuden. Standardit eivät kerro miten pitää tehdä, vaan mitä tulee huomioida.

Tule mukaan vaikuttamaan!

Standardibrunssien aineistoon ja videoihin pääset painamalla alla olevia kuvalinkkejä: