01.03.2022

Ilmoittautuminen on avattu #Standardibrunssi ”Kestävyys”-webinaariin!

#Standardibrunssi palaa jälleen kerran ja tällä kertaa juna vie osallistujat kestävyyden ja kiertotalouden kiehtovaan maailmaan. Ilmoittautuminen ilmaiseen webinaariin on nyt avattu!

Osallistumalla webinaariin pääset kuulemaan ajankohtaisesta ja tulevaisuuden kannalta kriittisestä kehityksestä kiertotalouden saralla. Kiertotalouden edistäminen on tällä hetkellä yksi Euroopan tärkeimpiä tavoitteita. Kiertotaloutta kehittämällä voidaan varmistaa elämän jatkuminen planeetallamme ja parantaa Euroopan omavaraisuutta mm. kriittisistä materiaaleista elektroniikassa.

Webinaarin ensimmäisessä osassa käsitellään mm. kiertotalouden rahoitusta ja kestävää kehitystä suomalaisen teollisuuden kilpailuvalttina. Toisessa osassa sukelletaan älykkäisiin kaupunkeihin ja vetytekniikan kehittämiseen standardisoinnin näkökulmasta.

Osallistumalla ilmaiseen webinaariin saat itsellesi myös esityksiä taustoittavan #Standardibrunssi-esitteen ja pääset esittämään tarkentavia kysymyksiä alan syväosaajilta webinaarin aikana.

Tilaisuus järjestetään webinaarina perjantaina 1.4.2022 klo 9–12.00. Osallistujille lähetetään Teams-linkki lähempänä tilaisuutta. Jos sinulla on kysymyksiä webinaarista voit olla yhteydessä tilaisuudesta vastaaviin METSTAn asiantuntijoihin (Tuire Tommila & Frans Nilsén).

Tilaisuuden ohjelman näet alla:

09.00 – 09.10: Tervetuloa Standardibrunssiin (Hanna Järvenpää, METSTA

09.10 – 09.20: Sustainability funding (Jukka Kömi, Oulun yliopisto

09.20 – 09.30: EU Sustainable Product Initiative (Sirpa Pietikäinen, Euroopan parlamentti)

09.35 – 09.55: Kiertotaloudestako ratkaisu luontokatoon? (Tim Forslund, Sitra

10.00 – 10.30: Kestävä kehitys suomalaisen teollisuuden kilpailuvalttina (Helena Soimakallio, Teknologiateollisuus)

10.30 – 10.40: Kahvitauko

10.40 – 11.00: Facilitating sustainable growth (Pirjo Kaivos, CLIC Innovation)

11.05 – 11.30: Vedyn standardisointi (Jaana Viitakangas, VTT)

11.40 – 12.00: Älykkäät ja kestävät kaupungit (Tuire Tommila, METSTA)

Tilaisuuteen osallistuminen on ilmaista, mutta koska paikkoja on rajatusti, kannattaa tapahtumaan ilmoittautua jo hyvissä ajoin!

Muista laittaa twitterissä #Standardibrunssin-tili seurantaan niin saat ajankohtaista tietoa tulevista tapahtumista.

#Standardibrunssi tarjoilee kuulijoileen herkullista tietoa ajankohtaisista aiheista. Ilmoittautuminen "Kestävyys"-webinaariin on avattu.
RSS Feed

Lue myös