30.03.2023

Ilmoittautuminen #Standardibrunssi ”Teräksinen tulevaisuus” -webinaariin on avattu! (Torstai 27.4.23 klo 10-12.30)

METSTAn kehittämä #Standardibrunssi-webinaari palaa taas ja tällä kertaa aiheeksi valikoitui maailman tärkeimmän materiaalin eli teräksen tulevaisuus. World Steel Associationin arvion perusteella teräksen kestävä tuotanto on yksi alan tärkeimmistä tavoitteista tulevaisuudessa. Koska globaalin terästuotannon arvioidaan ylittävän vuonna 2023 jopa 1 881 Mt, käytetyllä tuotantomenetelmällä on suuri vaikutus ihmiskuntamme tulevaisuuteen.

Osallistumalla #Standardibrunssiwebinaariin saat tietoa tulevaisuuden kannalta kriittisestä kehityksestä teräksen teollisuuspolitiikassa, teräksen valmistuksesta tulevaisuudessa ja tulevista terästuotteista. Osallistujana saat myös itsellesi esityksiä taustoittavan #Standardibrunssi-esitteen ja pääset esittämään tarkentavia kysymyksiä alan syväosaajilta webinaarin aikana.

Tilaisuus järjestetään Teams- webinaarina torstaina 27.4.2023 klo 10–12.30. Ilmoittautuminen ilmaiseen webinaariin on nyt avattu!

Tilaisuuden ohjelma:

10.00–10.10: Tervetuloa Standardibrunssiin – toimitusjohtaja Päivi Brunou, METSTA 

10.10–10.30: Komission uusi vihreä teollisuuspolitiikka – terästeollisuuden näkökulma – toimitusjohtaja Kimmo Järvinen, Metallinjalostajat ry

10.35–10.55: Teräksen valmistusmenetelmät tulevaisuudessa – professori Jukka Kömi, Oulun Yliopisto

10.55–11.10: Kahvitauko

11.10–11.30: Teräsrakentamisen kiertotalousnäkökulmat – toimitusjohtaja Timo Koivisto, Teräsrakenneyhdistys ry

11.35–11.55: Minkälaisia ovat tulevaisuuden terästuotteet – professori Pasi Peura, Tampereen Yliopisto

12.00–12.30: Terässtandardisointi – vaikuttamista, ennakointia, verkostoitumista – asiantuntija Mika Vartiainen, METSTA

Tilaisuuden aikana sinulla on mahdollisuus saada uusia kontakteja ja muodostaa hyödyllisiä verkostoja alalla vaikuttavien asiantuntijoiden kanssa. Globaalissa ja muuttuvassa maailmassa tiedon saaminen ja uusien kontaktien luominen ovat avaimia onnistuneeseen ennakointiin.

Tilaisuuteen kannattaa ilmoittautua jo hyvissä ajoin, sillä paikkoja on rajatusti. Muista myös seurata meitä LinkedInissä, niin saat ajankohtaista tietoa tulevista tapahtumista. Jos sinulla on kysymyksiä webinaarista voit olla yhteydessä tästä #Standardibrunssista vastaaviin METSTAn asiantuntijoihin (Mika Vartiainen & Frans Nilsén).

Tilaisuuden järjestää METSTA.

METSTA (Metalliteollisuuden Standardisointiyhdistys ry) on yleishyödyllinen standardisointiin keskittynyt yhdistys. METSTA vastaa teknologiateollisuuteen kuuluvien kone- ja metallituoteteollisuuden, metallien jalostuksen, rakentamisen, talotekniikan sekä energianhallinnan eurooppalaisesta ja kansainvälisestä sekä kansallisesta standardisoinnista.

RSS Feed

Lue myös