16.02.2022

Hanna Järvenpää jättää METSTA ry:n toimitusjohtajan tehtävät toukokuun lopussa

Metalliteollisuuden Standardisointiyhdistys METSTA ry:n toimitusjohtaja TkT Hanna Järvenpää jättää yhdistyksen toimitusjohtajan tehtävät. Vuodesta 2007 METSTAa luotsannut Järvenpää pyysi hallitukselta vapautusta toimitusjohtajan tehtävistään tänään 15.2.2022 pidetyssä hallituksen kokouksessa.

Hallituksen puheenjohtaja Helena Soimakallio kertoo, että uuden toimitusjohtajan haku aloitetaan viipymättä. Järvenpään kanssa on sovittu, että hän jatkaa toimitusjohtajana vielä toukokuun 2022 loppuun asti.

Järvenpää on ollut vahvasti mukana kehittämässä suomalaista standardisointijärjestelmää sekä kantanut huolta suomalaisen teollisuuden vaikutusmahdollisuuksista eurooppalaisessa ja kansainvälisessä standardisoinnissa. ”Olen ollut vahvasti sitoutunut METSTAn kehittämiseen, ja nyt on hyvä hetki siirtää kapula seuraavalle”, kiteytti Järvenpää viestinä koko alalle.

”Hanna on standardisoinnin huippuosaaja, joka on tehnyt sitoutuneesti ja tuloksellisesti työtä sekä METSTAn, että koko suomalaisen standardisointijärjestelmän kehittämiseksi. Haluan koko hallituksen puolesta kiittää häntä erinomaisesta panoksesta ja toivottaa mitä parhainta menestystä tulevaan”, totesi Soimakallio. 

Lisätiedot:

Hallituksen puheenjohtaja Helena Soimakallio, puh. 040 550 7706

Toimitusjohtaja Hanna Järvenpää, puh. 040 551 8514

RSS Feed

Lue myös