05.12.2023

Teknologia’23-tapahtuman esitysvideot julkaistu! 

Syksyn Teknologia’23 -tapahtuma toi jälleen monialaiset asiantuntijat onnistuneesti Messukeskukseen. Tänä vuonna METSTA toimi yhtenä tapahtuman yhteistyöorganisaatioista, ja ständillämme käytiin antoisia keskusteluja muun muassa standardisoinnin tärkeydestä yrityksille. 

METSTAn asiantuntijat pitivät tapahtumassa monia esityksiä, ja iloksemme voimme nyt ilmoittaa, että kaikki esitykset ovat katsottavissa tapahtuman virallisilla verkkosivuilla. Jos missasit jonkin kiinnostavan esityksen tapahtuman aikana, suosittelemme tutustumaan Teknologia’23-tapahtuman ohjelmavideoiden sivustoon

METSTAn asiantuntija TkT Frans Nilsén piti tilaisuudessa kaksi eri esitystä ja kommentoi että: “Teknologia’23 tapahtumassa on aina mahtava tunnelma ja esityksiä seuraavat keskustelut tekevät niistä esittäjän kannalta aina todella innostavia, myös tapahtuman järjestelyt ovat aina olleet huippuluokkaa.” 

Suuret kiitokset kaikille, jotka poikkesivat ständillämme tapahtuman aikana. Oli mahtavaa saada tavata teidät ja käydä vilkasta keskustelua! 

#normijengi #standardeista #teknologia23

RSS Feed

Lue myös