25.09.2020

Standardibrunssi 2020 -webinaari

Ensimmäinen #Standardibrunssi 2020 pidettiin tänään klo 10-12. Poikkeustilan takia tilaisuus pidettiin webinaarina, johon osallistui noin 50 ihmistä. #Standardibrunssi 2020 kuultiin yhdeksän mahtavaa esitystä teollisuusautomaation tulevaisuudesta, sääntelystä ja standardisoinnista. Vaikka poikkeustila melkein vei brunssin pois #Standardibrunssista, antoi se METSTAn tarjoamien etäpullakahvien lisäksi varmasti paljon pureskeltavaa kaikille tapahtumaan osallistujille.

Tapahtuman esityksistä voi lukea enemmän oheisesta Standardibrunssi 2020 -esitteestä ja videoidut esitykset voi katsoa METSTAn sivujen kautta tulevina viikkoina. Tiedotamme asiasta heti kun ne ovat katsottavissa, joten kannattaa seurata sekä #Standardibrunssin että #METSTAn -twittereitä että METSTAn LinkedIn-sivua. Lähetämme osallistujille myös linkit aineistoon.

Lähetämme #Standardibrunssille ilmoittautuneille myös pian palautekyselyn. Haluamme kuulla mitä mieltä olit tapahtumasta ja kerätä ehdotuksia tulevaan #Standardibrunssi 2021. Tavoitteena on luoda #Standardibrunssista vuosittaisen vaihtuvasisältöinen tapahtuma, jossa pureudumme brunssin aikana johonkin Suomen teollisuudelle ajankohtaiseen ja tärkeään aihealueeseen.

Standardibrunssi 2020 -esite on ladattavissa alla olevasta linkistä:

METSTA_Standardibrunssi-2020Lataa
RSS Feed

Lue myös