21.06.2022

SFS järjestää syksyn aikana useita koulutuksia standardisoinnista

SFS järjestää syksyllä useita koulutuksia standardisointiin osallistuville asiantuntijoille. Tilaisuudet ovat avoimia kaikkien toimialayhteisöjen standardisointiryhmien osallistujille ja toki myös standardisointiyhteisön jäsenille. SFS lähettää yhteisen kutsun tapahtumiin keskitetysti kaikille osallistujille. 

6.9. klo 9-10 Kaikki irti standardisointiryhmän jäsenyydestä

Tilaisuus on suunnattu lähinnä ryhmien uusille jäsenille, mutta on avoin kaikille. Tilaisuudessa kerrotaan mm. standardisoinnin ja standardisointiryhmien toiminnan perusteista.

14.9. klo 9-10 Standardisointitoiminnan eettiset ohjeet

Tilaisuudessa esitellään ISO/IEC:n ja CEN/CENELECin eettiset ohjeet ja niiden vaikutukset tekniseen työhön. Maailman avautuessa ja fyysisten kokousten alkaessa jälleen muistutetaan osallistujia osallistumisen ohjeista. Osallistumista suositellaan kaikille, myös standardisointiyhteisön jäsenille ja erityisesti kaikille kansainvälisissä tehtävissä toimiville. Aiheesta alustaa Ekvalita Oy.

21.9.2022 klo 9 – 10.30 Uuden National Documentsin esittely

Virve esittelee uuden järjestelmän käyttöä. Tilaisuus on suunnattu standardisointiryhmien osallistujille.

5.10.20221 klo 9-11 Delegaattivalmennus

Tilaisuudessa esitellään standardisointijärjestelmää ja standardisointia erityisesti kansainvälisen osallistumisen näkökulmasta. Tilaisuus on suunnattu eurooppalaiseen ja maailmanlaajuiseen standardisointiin nimitetyille asiantuntijoille ja Suomen delegaatteina toimiville ja sellaisiksi haluaville asiantuntijoille.

8.12. Kaikki irti standardisointiryhmän jäsenyydestä

Syksyn toinen uusille jäsenille suunnattu tilaisuus. Sisältö sama kuin syyskuun tilaisuudessa.

Lisätietoja tapahtumista löytyy SFS:n verkkosivuilta (eettiset ohjeet tilaisuuden tiedot tulossa). Kaikki tilaisuudet järjestetään TEAMSillä.

RSS Feed

Lue myös