07.05.2024

Ilmoittautuminen #Standardibrunssiin ”Strateginen standardointi”-webinaariin on avattu! (Perjantaina 31.5.2024 klo 09.00–12.00)

Tervetuloa webinaariin, joka avaa ovet strategisen standardoinnin maailmaan!

Alati monimutkaistuva maailma edellyttää yrityksiltä uusien toiminta- ja päätöksentekomallien omaksumista osaksi arkea. Jotta mallit ovat tehokkaita ja kilpailukykyisiä, yritykset tarvitsevat ajankohtaista laaja-alaista tietoa alansa kehityksestä.

Standardointikenttä on reitti, jonka kautta yritykset saavat itselleen ajankohtaista tietoa alan sääntelystä ja teknisestä kehityksestä. Strategisella standardointiin panostamisella yritys pystyy vaikuttamaan niin standardointikentän kuin alan parhaiden käytänteiden kehittymiseen.

Suomen tekniikan historiasta löytyy monia esimerkkejä siitä, miten standardoinnin strateginen hyödyntäminen on avain menestykseen kilpailtaessa globaaleilla markkinoilla.

Tämän webinaarin tavoitteena on syventää osallistujien ymmärrystä siitä, miten strateginen suhtautuminen standardointitoimintaan voi vahvistaa yritysten kilpailuasemaa ja luoda kestävää menestystä nykyaikaisilla markkinoilla.

Pienikin pärjää standardeilla!

Tilaisuus järjestetään ilmaisena Teams-webinaarina perjantaina 31.5.2024 klo 9.00–12.00. Ilmoittautuminen on nyt avattu!

Tilaisuuden ohjelma:

09.00–09.15: Vihreän siirtymän ja sitä tukevien aloitteiden merkitys tulevaisuuden investoinneille – Ismo Ulvila, Euroopan komissio

09.15–09.45: Standardoinnin strateginen merkitys globaalissa liiketoiminnassa – Hannu Lindfors, Konecranes

09.45–10.15: Standardit osana yhteiskuntaa ennen ja tulevaisuudessa – Susanna Tamminen & Hilja Aunela, Noren

10.15–10.30: Kahvitauko

10.30–11.00: TBA

11.00–11.30: Standardointi kilpailukyvyn vahvistajana tulevaisuudessa – Karina Vikman, SFS

11.30–12.00: Mitä strateginen standardointi tarkoittaa – Päivi Brunou, METSTA

Tilaisuuden aikana sinulla on mahdollisuus avartaa näkökantaasi standardoinnin strategisen vaikuttamisen mahdollisuuksista. Globaalissa ja muuttuvassa maailmassa tiedon saaminen, strategisen ajattelun kehittäminen ja uusien näkökulmien tutkiminen ovat avaimia onnistuneeseen ennakointiin.

Ilmoittaudu tilaisuuteen ajoissa! Seuraa meitä myös LinkedInissä niin saat ajankohtaista tietoa tulevista tapahtumista.

Jos sinulla on kysymyksiä webinaarista voit olla yhteydessä tästä #Standardibrunssista vastaaviin METSTAn asiantuntijoihin (Päivi BrunouFrans Nilsén).

Tilaisuuden järjestää METSTA

METSTA (Metalliteollisuuden Standardisointiyhdistys ry) on yleishyödyllinen standardisointiin keskittynyt yhdistys. METSTA vastaa teknologiateollisuuteen kuuluvien kone- ja metallituoteteollisuuden, metallien jalostuksen, rakentamisen, talotekniikan sekä energianhallinnan eurooppalaisesta ja kansainvälisestä sekä kansallisesta standardisoinnista.

RSS Feed

Lue myös