07.02.2022

Hissiseminaari 2022

Tuleva hissiseminaari järjestetään tällä kertaa hybridimuotoisena torstaina 7.4.2022. Lähitapahtuma pidetään Helsingissä, Eteläranta 10 neuvottelukeskuksessa, mutta mukaan on mahdollista liittyä kuuntelemaan ajankohtaisia hissialan aiheita myös TEAMSin välityksellä.

Tapahtuman alussa muistellaan Suomen Hissiyhdistys ry:n mennyttä 40 vuoden matkaa tähän päivään ja nostetaan malja viime vuodelta juhlimatta jääneelle yhdistyksen merkkipäivälle. Näitä muisteluja pohjustaa vuonna 2019 eläköitynyt yhdistyksen asiamies Veli-Pekka Vitikka. Muina aiheina kuullaan luentoja hissiturvallisuusviranomaisen ja ARAn ajankohtaisasioista sekä käydään läpi hissialan standardisoinnin nykytilaa ja näkymiä tulevaan. Lisäksi tarjolla on mielenkiintoinen luento mm. konsultin näkökulmasta hissien huollon laatuun.

Osallistumismaksu on jäädytetty maltillisesti ajalle ennen koronaa, ollen 270 € +alv. 24 % osallistujaa kohden, riippumatta osallistumisen muodosta. Paikalle saapuvien ilmoittautuminen ja aamukahvi on tarjolla kello 9.00 alkaen ja myös päivän muut tarjoilut sisältyvät hintaan. Seminaarin ohjelma alkaa hissiyhdistyksen puheenjohtajan alkusanoilla kello 9.30, jolloin etäyhteydellä osallistuvien toivotaan olevan jo linjoilla. Tervetuloa osallistumaan joko paikan päälle Eteläranta 10:nen neuvottelukeskuksen auditorioon tai mukaan TEAMSillä. Tätä hissialan tärkeää tapahtumaa ei kannata sivuuttaa. Lisäksi pääset verkostoitumaan alan toimijoiden kanssa ja tapaamaan vanhoja tuttuja pitkästä aikaa!

Hissiseminaarin järjestävät yhteistyössä Suomen Hissiyhdistys ry ja METSTA.

Ilmoittaudu tästä mukaan!

RSS Feed

Lue myös