16.08.2021

CEN/CENELEC tiedote koskien koronarajoituksia

CEN/CENELEC on päättänyt kokouskeskuksensa osittaisen avaamisen aloittamisesta 13.9.2021 lähtien. Osittaisessa avautumisessa on otettu huomioon virusmuunnosten leviäminen ja nopeasti vaihtuvat jäsenmaiden matkustusrajoitukset. Näiden takia kokouskeskuksessa on mahdollisuus kolmessa kokoustilassa järjestää hybridikokouksia. Hybridikokoustiloissa on panostettu kamera- ja audio-visuaalisiin järjestelmiin. Hybridikokoustilojen koot vaihtelevat 14 – 28 henkilön välillä.

Perinteisiä paikan-päällä -kokouksia varten on 8:n ja 6:n hengen kokoustilat, joissa neuvottelupöydät on erotettu toisistaan läpinäkyvällä pleksillä. CEN/CENELECin tiloissa on myös maskipakko kaikkialla muualla kuin omalla istumapaikalla.

Matkustusohjeista Brysseliin matkustaville on luettavissa Belgian viranomaisten ylläpitämiltä sivuilta: http://www.diplomatie.belgium.be/en.

CEN/CENELECin linjaukset antavat suuntaa eurooppalaisten teknisten standardisointikomiteoiden ja niiden työryhmien kokoontumisille. Johtuen jäsenmaiden matkustusrajoituksista on odotettavissa, että loppuvuoden kokoukset järjestetään joko etänä tai hybrideinä.

RSS Feed

Lue myös